Abstract:
Методичні рекомендації мають на меті надати допомогу здобувачам вищої освіти при написанні курсових робіт з дисциплін „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” та містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, визначають послідовність етапів її виконання, дають рекомендації щодо добору та опрацювання літературних джерел і нормативних документів, збору та обробки фактичного матеріалу, надають приклади написання наукового апарату дослідження, визначають порядок захисту та оцінювання роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа”.
Description:
Кашинська О. Є. Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві” / О. Є. Кашинська ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2021. – 90 с.