Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Підготовка виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа

Show simple item record

dc.contributor.author Курило, В.С.
dc.contributor.author Кашинська О. Є.
dc.contributor.author Безрученков Ю. В.
dc.contributor.author Мельникова О. А.
dc.date.accessioned 2021-09-28T14:11:05Z
dc.date.available 2021-09-28T14:11:05Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other УДК 640.4(075.8)
dc.identifier.other П 79
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8468
dc.description Курило В.С. Підготовка та виконання кваліфікаційної. Роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа : навч.-метод. посіб. / В. С. Курило, О. Є. Кашинська, Ю. В. Безрученков, О. А. Мельникова. - Старобільськ ; Київ : ФО - П Мірошниченко А. В., 2021. - 299 с. uk_UA
dc.description.abstract У навчально-методичному посібнику розкрито етапи підготовки та виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Кваліфікаційна робота бакалавра передбачає теоретичні, аналітичні узагальнення та/або розв’язання практичних задач в готельно-ресторанному бізнесі із застосуванням теорій та методів організації процесів обслуговування. Матеріали подані у навчально-методичному посібнику можуть бути використані під час виконання кваліфікаційної роботи, опанування дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанної індустрії», та під час практичної діяльності підприємств які працюють в сегменті HoReCa. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.relation.ispartofseries
dc.subject кваліфікаційна робота uk_UA
dc.subject вища освіта uk_UA
dc.subject здобувачі вищої освіти uk_UA
dc.subject проєктування об'єктів uk_UA
dc.subject готельно-ресторана справа
dc.title Підготовка виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account