dc.contributor.author |
Курило, В.С. |
|
dc.contributor.author |
Кашинська О. Є. |
|
dc.contributor.author |
Безрученков Ю. В. |
|
dc.contributor.author |
Мельникова О. А. |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-28T14:11:05Z |
|
dc.date.available |
2021-09-28T14:11:05Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.other |
УДК 640.4(075.8) |
|
dc.identifier.other |
П 79 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8468 |
|
dc.description |
Курило В.С. Підготовка та виконання кваліфікаційної. Роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа : навч.-метод. посіб. / В. С. Курило, О. Є. Кашинська, Ю. В. Безрученков, О. А. Мельникова. - Старобільськ ; Київ : ФО - П Мірошниченко А. В., 2021. - 299 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У навчально-методичному посібнику розкрито етапи підготовки та виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Кваліфікаційна робота бакалавра передбачає теоретичні, аналітичні узагальнення та/або розв’язання практичних задач в готельно-ресторанному бізнесі із застосуванням теорій та методів організації процесів обслуговування.
Матеріали подані у навчально-методичному посібнику можуть бути використані під час виконання кваліфікаційної роботи, опанування дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанної індустрії», та під час практичної діяльності підприємств які працюють в сегменті HoReCa. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
|
|
dc.subject |
кваліфікаційна робота |
uk_UA |
dc.subject |
вища освіта |
uk_UA |
dc.subject |
здобувачі вищої освіти |
uk_UA |
dc.subject |
проєктування об'єктів |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторана справа |
|
dc.title |
Підготовка виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |