Abstract:
У навчально-методичному посібнику розкрито етапи підготовки та виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Кваліфікаційна робота бакалавра передбачає теоретичні, аналітичні узагальнення та/або розв’язання практичних задач в готельно-ресторанному бізнесі із застосуванням теорій та методів організації процесів обслуговування.
Матеріали подані у навчально-методичному посібнику можуть бути використані під час виконання кваліфікаційної роботи, опанування дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанної індустрії», та під час практичної діяльності підприємств які працюють в сегменті HoReCa.
Description:
Курило В.С. Підготовка та виконання кваліфікаційної. Роботи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа : навч.-метод. посіб. / В. С. Курило, О. Є. Кашинська, Ю. В. Безрученков, О. А. Мельникова. - Старобільськ ; Київ : ФО - П Мірошниченко А. В., 2021. - 299 с.