dc.contributor.author | Безрученков, Ю. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T18:05:59Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T18:05:59Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7826 | |
dc.description | Безрученков Ю. В. Проблеми професійної підготовки адміністративного складу сучасного ресторана / Ю. В. Безрученков // Індустрія туризму та гостинності : досвід, проблеми, перспективи : Матеріали Міжнар. наук.-практич. конф. – Суми : ФОП Цьома С.П., 2019. – С. 84-87. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | професійна підготовка | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Проблеми професійної підготовки адміністративного складу сучасного ресторана | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |