dc.contributor.author | Бондаренко, О. В. | |
dc.contributor.author | Боярчук, О. Д. | |
dc.date.accessioned | 2021-04-23T20:39:42Z | |
dc.date.available | 2021-04-23T20:39:42Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | УДК 579.67:664 | |
dc.identifier.other | ББК 28.4я7 | |
dc.identifier.other | Б 81 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7791 | |
dc.description | Бондаренко О. В. Мікробіологія : метод.рекоменд до вик. практ. робіт. / О. В. Бондаренко, О. Д. Боярчук. - Старобільськ: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. - 49 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації складені згідно з програмою курсу. Включають в себе теоретичну та практичну частини, в яких розкриваються основні властивості товарів із борошна, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Методичні рекомендації допоможуть оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів із борошна. Методичні рекомендації адресуються студентам спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.title | Мікробіологія | uk_UA |
dc.title.alternative | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |