Show simple item record

dc.contributor.author Бондаренко, О. В.
dc.contributor.author Боярчук, О. Д.
dc.date.accessioned 2021-04-23T20:39:42Z
dc.date.available 2021-04-23T20:39:42Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other УДК 579.67:664
dc.identifier.other ББК 28.4я7
dc.identifier.other Б 81
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7791
dc.description Бондаренко О. В. Мікробіологія : метод.рекоменд до вик. практ. робіт. / О. В. Бондаренко, О. Д. Боярчук. - Старобільськ: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2021. - 49 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації складені згідно з програмою курсу. Включають в себе теоретичну та практичну частини, в яких розкриваються основні властивості товарів із борошна, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Методичні рекомендації допоможуть оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів із борошна. Методичні рекомендації адресуються студентам спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа» uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject мікробіологія uk_UA
dc.title Мікробіологія uk_UA
dc.title.alternative Методичні рекомендації uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account