Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.contributor.author Товма, Л. Ф.
dc.date.accessioned 2020-12-17T19:51:09Z
dc.date.available 2020-12-17T19:51:09Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6699
dc.description Крамаренко Д.П. Дослідження впливу водоростевої добавки на стабілізацію мікроструктурного стану напівфабрикату для харчування військовослужбовців під час заморожування-розморожування / Д.П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма // «Актуальні питання розвитку та удосконалення логістичного забезпечення в Національній гвардії України : збірник тез доповідей міжвузівської наук.-практич. конф. (19 грудня 2019 року, м. Харків ). - Харків, 2019. - С. 22-25 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject військові uk_UA
dc.title ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account