| dc.contributor.author | Бідаш, В. І. | |
| dc.contributor.author | Малигіна, В. Д. | |
| dc.contributor.author | Сусська, М. М. | |
| dc.date.accessioned | 2020-12-17T18:59:38Z | |
| dc.date.available | 2020-12-17T18:59:38Z | |
| dc.date.issued | 2012 | |
| dc.identifier.other | УДК 637.54:637.513.8 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6696 | |
| dc.description | Бідаш В. І. Функціональний засіб для подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В. І. Бідаш, В. Д. Малигіна, М.М. Сусська // Збірник матеріалів науково дослідних проектів ЛНУ імені Тараса Шевченка / Гол. ред. С.В. Савченко. –– Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С.23-27. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У цій статті представлена характеристика функціонального засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса курчат-бройлерів. Сформульовано передумови щодо перспективи його упровадження у виробничу практику підприємств з виробництва охолодженого м’яса птиці. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
| dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
| dc.title | ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІ | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |