dc.contributor.author |
Бідаш, В. І. |
|
dc.contributor.author |
Малигіна, В. Д. |
|
dc.contributor.author |
Сусська, М. М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-17T18:59:38Z |
|
dc.date.available |
2020-12-17T18:59:38Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.other |
УДК 637.54:637.513.8 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6696 |
|
dc.description |
Бідаш В. І. Функціональний засіб для подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В. І. Бідаш, В. Д. Малигіна, М.М. Сусська // Збірник матеріалів науково дослідних проектів ЛНУ імені Тараса Шевченка / Гол. ред. С.В. Савченко. –– Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С.23-27. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У цій статті представлена характеристика функціонального засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса курчат-бройлерів. Сформульовано передумови щодо перспективи його упровадження у виробничу практику підприємств з виробництва охолодженого м’яса птиці. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
харчова продукція |
uk_UA |
dc.title |
ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІ |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |