Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІ

Show simple item record

dc.contributor.author Бідаш, В. І.
dc.contributor.author Малигіна, В. Д.
dc.contributor.author Сусська, М. М.
dc.date.accessioned 2020-12-17T18:59:38Z
dc.date.available 2020-12-17T18:59:38Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.other УДК 637.54:637.513.8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6696
dc.description Бідаш В. І. Функціональний засіб для подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В. І. Бідаш, В. Д. Малигіна, М.М. Сусська // Збірник матеріалів науково дослідних проектів ЛНУ імені Тараса Шевченка / Гол. ред. С.В. Савченко. –– Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С.23-27. uk_UA
dc.description.abstract У цій статті представлена характеристика функціонального засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса курчат-бройлерів. Сформульовано передумови щодо перспективи його упровадження у виробничу практику підприємств з виробництва охолодженого м’яса птиці. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject харчова продукція uk_UA
dc.title ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ОХОЛОДЖЕНОГО М’ЯСА ПТИЦІ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account