dc.contributor.author | Cусська, М. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T20:22:08Z | |
dc.date.available | 2020-12-15T20:22:08Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6680 | |
dc.description | Cусська М. М. Особливості виробництво м’яса курчат-бройлерів на основі сиcтеми поточного контролю якості та безпечності / М. М. Cусська //. Інтегральна роль науки та освіти у міжнародному розподілі праці : Збірник тез доповідей міжнар. наук.-практич. конф. (Харків, 21 лютого 2012 р.). - Харків : КНТУ, ХТЕІ КНТУ, 2012. - С. 239-240. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ НА ОСНОВІ СИCТЕМИ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |