Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ НА ОСНОВІ СИCТЕМИ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Cусська, М. М.
dc.date.accessioned 2020-12-15T20:22:08Z
dc.date.available 2020-12-15T20:22:08Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6680
dc.description Cусська М. М. Особливості виробництво м’яса курчат-бройлерів на основі сиcтеми поточного контролю якості та безпечності / М. М. Cусська //. Інтегральна роль науки та освіти у міжнародному розподілі праці : Збірник тез доповідей міжнар. наук.-практич. конф. (Харків, 21 лютого 2012 р.). - Харків : КНТУ, ХТЕІ КНТУ, 2012. - С. 239-240. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчова продукція uk_UA
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ НА ОСНОВІ СИCТЕМИ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account