Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Аналіз технології борошняних кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням підсолоджувачів і продуктів переробки морських водоростей

Show simple item record

dc.contributor.author Гребенюк, С. О.
dc.date.accessioned 2020-09-25T10:21:50Z
dc.date.available 2020-09-25T10:21:50Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6114
dc.description Гребенюк С. О. Аналіз технології борошняних кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням підсолоджувачів і продуктів переробки морських водоростей / С. О. Гребенюк // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації: матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року).– Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020.– С.132-135. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка uk_UA
dc.title Аналіз технології борошняних кондитерських виробів та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням підсолоджувачів і продуктів переробки морських водоростей uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account