dc.contributor.author | Востріков, Є. І. | |
dc.date.accessioned | 2020-09-25T10:06:19Z | |
dc.date.available | 2020-09-25T10:06:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6113 | |
dc.description | Востріков Є. І. Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин / Є.І.Востріков // Сучасні технології виробництва і професійна освіта : тенденції та інновації : матеріали І Всеукр. наукової інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С. 128-131. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка | uk_UA |
dc.title | Дослідження хлібопекарських властивостей фракції борошна з підвищеним вмістом білкових речовин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |