Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Аналіз тенденцій застосування біологічно активних добавок при виробництві кисломолочних сиркових виробів

Show simple item record

dc.contributor.author Бахтінова, О. В.
dc.date.accessioned 2020-09-25T07:27:52Z
dc.date.available 2020-09-25T07:27:52Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6112
dc.description Бахтінова О. В. Аналіз тенденцій застосування біологічно активних добавок при виробництві кисломолочних сиркових виробів / О. В. Бахтінова // Сучасні технології виробництва і професійна освіта: тенденції та інновації: матеріали І Всеукр. наук. інтернет-конф. студентів та молодих вчених (м. Старобільськ, 16 квітня 2020 року). – Старобільськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. – С. 124-127. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет" імені Тараса Шевченка uk_UA
dc.title Аналіз тенденцій застосування біологічно активних добавок при виробництві кисломолочних сиркових виробів uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account