Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "корекційна робота"

Browsing ВП "Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка" by Subject "корекційна робота"

Sort by: Order: Results:

  • Матліна, О. В.; Крошка, С. А. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2018)
    У статті надані методичні рекомендації до створення безбар’єрного навчального простору для дітей з ООП. Викладачі Лисичанського педагогічного коледжу запроваджують та використовують у роботі зі студентами різні форми та ...
  • Ігнатуша, А. Л. (2016)
    В статті розглянуто актуальність проблеми та підходи до організації інклюзивної освіти на сучасному етапі; зазначено, що пошук підходів до активізації розвитку інклюзивної освіти є важливим державним питанням.
  • Сергієнко, Н. В. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2016)
    У статті розглядається особлива роль корекційно-розвивальної роботи з дітьми, що мають порушення у фізіологічному чи психічному розвитку. Значимість трудового навчання у корекційній роботі, формування загальнотрудових умін.
  • Матліна, О. В. (ВП «ЛПК Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2017)
    У статті розглянуто проблему органiзацiї виховання i навчання дошкiльнят з особливостями розвитку та умови пiдвищення ефективностi корекцiйно-педагогiчної роботи.

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account