Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Дослідження засобів подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці (аннотація)

Show simple item record

dc.contributor.author Малигіна, В. Д.
dc.contributor.author Сусська, М. М.
dc.date.accessioned 2020-02-25T23:13:22Z
dc.date.available 2020-02-25T23:13:22Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4987
dc.description Малигіна В.Д. Дослідження засобів подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В.Д. Малигіна, М.М. Сусська // Оборудование и технологии пищевого производств : тематич. зб. науч. трудов. - [2012. - № 28. - С. 38] uk_UA
dc.description.abstract У статті розглянуто результати дослідження засобів подовження терміну зберігання харчової продукції, зокрема м’яса птиці. Наведено критерії оптимальної рецептури нового засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса птиці, зокрема бройлерів. Визначено вплив нового засобу на органолептичні показники в процесі зберігання охолодженого м’яса птиці. Запропоновано концепцію інфраструктури впровадження у виробництво охолодженого м’яса птиці, обробленого новим засобом, який збільшує термін його зберігання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.title Дослідження засобів подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці (аннотація) uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account