Abstract:
У статті розглянуто результати дослідження засобів подовження терміну зберігання харчової продукції, зокрема м’яса птиці. Наведено критерії оптимальної рецептури нового засобу для обробки поверхні охолодженого м’яса птиці, зокрема бройлерів. Визначено вплив нового засобу на органолептичні показники в процесі зберігання
охолодженого м’яса птиці. Запропоновано концепцію інфраструктури впровадження у виробництво охолодженого м’яса птиці, обробленого новим засобом, який збільшує термін його зберігання.
Description:
Малигіна В.Д. Дослідження засобів подовження терміну зберігання охолодженого м’яса птиці / В.Д. Малигіна, М.М. Сусська // Оборудование и технологии пищевого производств : тематич. зб. науч. трудов. - [2012. - № 28. - С. 38]