dc.contributor.author |
Кашинська, О. Є. |
|
dc.date.accessioned |
2019-03-12T22:14:53Z |
|
dc.date.available |
2019-03-12T22:14:53Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.other |
УДК (075)378.016:640.4 |
|
dc.identifier.uri |
http://isp.poippo.pl.ua/issue/view/7804 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3591 |
|
dc.description |
Кашинська О. Є. Форми візуалізації навчальної інформації в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи [Електронний ресурс] / О. Є. Кашинська // Імідж сучасного педагога: електрон. наук. фаховий журнал / Полтав. обл. ін-т післядипл. пед. освіти ім.М. В. Остроградського; Ін-т пед. освіти і освіти дорослих НАПН України; редкол.: Н.І.Білик (гол. ред.) [та ін.]. − Полтава: ПОІППО, 2018. – №2 (179) – С. 52-56. − Режим доступу: http://isp.poippo.pl.ua/issue/view/7804. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті виділено поширені форми візуалізації навчальної інформації та наведено приклади їх використання в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. Визначено методичні функції цього посібника, розглянуто структуру. Зазначено, що вибір відповідної форми візуалізації навчального матеріалу в даному посібнику залежав від змісту та специфіки фахової дисципліни „Організація готельного господарства”. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
візуалізація |
uk_UA |
dc.subject |
візуальні технології |
uk_UA |
dc.subject |
компетентність |
uk_UA |
dc.title |
Форми візуалізації навчальної інформації в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |