Abstract:
У статті виділено поширені форми візуалізації навчальної інформації та наведено приклади їх використання в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи. Визначено методичні функції цього посібника, розглянуто структуру. Зазначено, що вибір відповідної форми візуалізації навчального матеріалу в даному посібнику залежав від змісту та специфіки фахової дисципліни „Організація готельного господарства”.
Description:
Кашинська О. Є. Форми візуалізації навчальної інформації в навчально-наочному посібнику для підготовки фахівців готельно-ресторанної справи [Електронний ресурс] / О. Є. Кашинська // Імідж сучасного педагога: електрон. наук. фаховий журнал / Полтав. обл. ін-т післядипл. пед. освіти ім.М. В. Остроградського; Ін-т пед. освіти і освіти дорослих НАПН України; редкол.: Н.І.Білик (гол. ред.) [та ін.]. − Полтава: ПОІППО, 2018. – №2 (179) – С. 52-56. − Режим доступу: http://isp.poippo.pl.ua/issue/view/7804.