Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Browsing Навчально-науковий інститут технологій і торгівлі by Subject "якість"

Browsing Навчально-науковий інститут технологій і торгівлі by Subject "якість"

Sort by: Order: Results:

  • Морозова, М. М. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2019)
    У статі визначено, що принципи НАССР, в уявлені представників ланцюгів виробництва та обігу харчової продукції мають бути сформовані на основі ієрархічної піраміди. В основі якої постає комплекс базових санітарних програмних ...
  • Баль-Прилипко, Л.; Морозова, М. (2016)
    Динамічне прискорення обігу та попиту на м’ясо курчат-бройлерів на глобальному рівні сприяли впровадженню нових технологій обробки, розширенню асортименту продукції з м’яса цього виду, а також пропозиції нових препаратів ...
  • Малигіна, В.; Сусська, М. (2012)
    Запропоновано рекомендації щодо впровадження модельної системи управління безпечністю за принципами ХАССП для підприємств, які спеціалізуються на виробництві охолодженого м’яса птиці. З урахуванням досвіду ЗАТ "Миронівська ...
  • Баль-Прилипко, Л.; Морозова, М. (2016)
    У статті представлено результати визначення компонентного складу, способу нанесення покриття, що забезпечує незмінність показників якості і зменшення витрати маси та ,водночас, сприяє подовженню терміну зберігання охолодженої ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account