dc.contributor.author | Орешина, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-08T22:24:21Z | |
dc.date.available | 2018-05-08T22:24:21Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2598 | |
dc.description | Орешина О.О. Композіційний склад м’ясних снеків як складова якості / О.О. Орешина // Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств 2013 : Збірник тез доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції. 28 березня 2013. - [Дніпропетровськ]: Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля, 2013.- С. 337-338. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | снеки | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.title | Композіційний склад м’ясних снеків як складова якості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |