dc.contributor.author |
Орешина, О. О. |
|
dc.contributor.author |
Молоканова, Л. В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-04-24T20:19:07Z |
|
dc.date.available |
2018-04-24T20:19:07Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2567 |
|
dc.description |
Oрешина О. О. Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструкторизованого м’яса баранини / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Праці Таврійського агротехнологічного університету : Наукове фахове видання. – Мелітополь : Праці ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т. 1. - С. 155-162. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Роботу присвячено підбору зв’язувального компоненту при виготовленні снеків з баранячого фаршу для формування їх товарного виду і смакових характеристик. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
харчова продукція |
uk_UA |
dc.subject |
якість продукції |
uk_UA |
dc.subject |
фарш |
uk_UA |
dc.subject |
снеки |
uk_UA |
dc.title |
Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса баранини |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |