| dc.contributor.author | Орешина, О. О. | |
| dc.contributor.author | Молоканова, Л. В. | |
| dc.date.accessioned | 2018-04-24T20:19:07Z | |
| dc.date.available | 2018-04-24T20:19:07Z | |
| dc.date.issued | 2013 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2567 | |
| dc.description | Oрешина О. О. Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструкторизованого м’яса баранини / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Праці Таврійського агротехнологічного університету : Наукове фахове видання. – Мелітополь : Праці ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т. 1. - С. 155-162. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Роботу присвячено підбору зв’язувального компоненту при виготовленні снеків з баранячого фаршу для формування їх товарного виду і смакових характеристик. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
| dc.subject | якість продукції | uk_UA |
| dc.subject | фарш | uk_UA |
| dc.subject | снеки | uk_UA |
| dc.title | Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса баранини | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |