Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса баранини

Show simple item record

dc.contributor.author Орешина, О. О.
dc.contributor.author Молоканова, Л. В.
dc.date.accessioned 2018-04-24T20:19:07Z
dc.date.available 2018-04-24T20:19:07Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2567
dc.description Oрешина О. О. Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструкторизованого м’яса баранини / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Праці Таврійського агротехнологічного університету : Наукове фахове видання. – Мелітополь : Праці ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т. 1. - С. 155-162. uk_UA
dc.description.abstract Роботу присвячено підбору зв’язувального компоненту при виготовленні снеків з баранячого фаршу для формування їх товарного виду і смакових характеристик. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчова продукція uk_UA
dc.subject якість продукції uk_UA
dc.subject фарш uk_UA
dc.subject снеки uk_UA
dc.title Вплив виду зв’язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м’яса баранини uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account