dc.contributor.author | Молоканова, Л. В. | |
dc.contributor.author | Орешина, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2018-04-24T17:41:34Z | |
dc.date.available | 2018-04-24T17:41:34Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.other | УДК 637.52 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2565 | |
dc.description | Молоканова Л. В. Хімічний склад вітчизняних м’ясних снеків / Л. В. Молоканова, О.О. Орешина // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. - 2011. – № 1.(52). – С. 119-124 | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті розглянуто питання щодо хімічного складу м'ясних снеків вітчизняного виробництва та його відповідності інформації, що заявлена виробником, та вимогам теорії сбалансованого харчування | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | снеки | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.title | Хімічний склад вітчизняних м’ясних снеків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |