dc.contributor.author |
Орешина, О. О. |
|
dc.contributor.author |
Молоканова, Л. В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-04-24T17:28:50Z |
|
dc.date.available |
2018-04-24T17:28:50Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.other |
УДК 637.52 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2564 |
|
dc.description |
Орешина О. О. Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф. – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С. 7-11. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Проведений аналіз харчової цінності м'ясної снекової продукції розглянуто доцільність ії поліпшення за рахунок використання різних видів м'яса, додаткових інгредієнтів і раціональної переробки м'ясної сировини. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
харчова цінність |
uk_UA |
dc.subject |
снеки |
uk_UA |
dc.title |
Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |