| dc.contributor.author | Орешина, О. О. | |
| dc.contributor.author | Молоканова, Л. В. | |
| dc.date.accessioned | 2018-04-24T17:28:50Z | |
| dc.date.available | 2018-04-24T17:28:50Z | |
| dc.date.issued | 2012 | |
| dc.identifier.other | УДК 637.52 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2564 | |
| dc.description | Орешина О. О. Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність / О.О. Орешина, Л. В. Молоканова // Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф. – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2012. – С. 7-11. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Проведений аналіз харчової цінності м'ясної снекової продукції розглянуто доцільність ії поліпшення за рахунок використання різних видів м'яса, додаткових інгредієнтів і раціональної переробки м'ясної сировини. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
| dc.subject | снеки | uk_UA |
| dc.title | Харчова цінність м’ясних снеків: теорія і реальність | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |