| dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | |
| dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
| dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
| dc.date.accessioned | 2018-04-16T20:01:14Z | |
| dc.date.available | 2018-04-16T20:01:14Z | |
| dc.date.issued | 2015 | |
| dc.identifier.other | УДК 637.3.02 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2549 | |
| dc.description | Дейниченко, Г. В. Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». - Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2015. – Вип. 166. - С. 251-259 | uk_UA |
| dc.description.abstract | В статті досліджено автоматичні та напівавтоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлено, що використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу дозволяє уникнути потрапляння сторонньої мікрофлори та механічних домішок, а також збільшити вихід сиру від 3 до 5 кг. з однієї тони суміші. Сири формують на класичних горизонтальних і формальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
| dc.subject | виробництво | uk_UA |
| dc.subject | харчова індустрія | uk_UA |
| dc.subject | сири | uk_UA |
| dc.title | Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |