Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою

Show simple item record

dc.contributor.author Дейниченко, Г. В.
dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2018-04-16T20:01:14Z
dc.date.available 2018-04-16T20:01:14Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.other УДК 637.3.02
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2549
dc.description Дейниченко, Г. В. Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». - Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2015. – Вип. 166. - С. 251-259 uk_UA
dc.description.abstract В статті досліджено автоматичні та напівавтоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлено, що використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу дозволяє уникнути потрапляння сторонньої мікрофлори та механічних домішок, а також збільшити вихід сиру від 3 до 5 кг. з однієї тони суміші. Сири формують на класичних горизонтальних і формальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject виробництво uk_UA
dc.subject харчова індустрія uk_UA
dc.subject сири uk_UA
dc.title Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account