dc.contributor.author |
Дейниченко, Г. В. |
|
dc.contributor.author |
Крамаренко, Д. П. |
|
dc.contributor.author |
Гіренко, Н. І. |
|
dc.date.accessioned |
2018-04-16T20:01:14Z |
|
dc.date.available |
2018-04-16T20:01:14Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.other |
УДК 637.3.02 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2549 |
|
dc.description |
Дейниченко, Г. В. Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». - Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2015. – Вип. 166. - С. 251-259 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В статті досліджено автоматичні та напівавтоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлено, що використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу дозволяє уникнути потрапляння сторонньої мікрофлори та механічних домішок, а також збільшити вихід сиру від 3 до 5 кг. з однієї тони суміші. Сири формують на класичних горизонтальних і формальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
виробництво |
uk_UA |
dc.subject |
харчова індустрія |
uk_UA |
dc.subject |
сири |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |