Abstract:
В статті досліджено автоматичні та напівавтоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлено, що використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу дозволяє уникнути потрапляння сторонньої мікрофлори та механічних домішок, а також збільшити вихід сиру від 3 до 5 кг. з однієї тони суміші. Сири формують на класичних горизонтальних і формальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам.
Description:
Дейниченко, Г. В. Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкою / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». - Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2015. – Вип. 166. - С. 251-259