dc.contributor.author |
Крамаренко, Д. П. |
|
dc.contributor.author |
Гіренко, Н. І. |
|
dc.date.accessioned |
2018-04-15T21:27:02Z |
|
dc.date.available |
2018-04-15T21:27:02Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.other |
УДК 637.1:66.022.39 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2547 |
|
dc.description |
Крамаренко Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. – 2016. – № 1(2). – С.80–85. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.subject |
харчова цінність |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |