Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2018-04-15T21:27:02Z
dc.date.available 2018-04-15T21:27:02Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.other УДК 637.1:66.022.39
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2547
dc.description Крамаренко Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. – 2016. – № 1(2). – С.80–85. uk_UA
dc.description.abstract Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject харчова цінність uk_UA
dc.title Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account