| dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
| dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
| dc.date.accessioned | 2018-04-15T21:27:02Z | |
| dc.date.available | 2018-04-15T21:27:02Z | |
| dc.date.issued | 2016 | |
| dc.identifier.other | УДК 637.1:66.022.39 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2547 | |
| dc.description | Крамаренко Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. – 2016. – № 1(2). – С.80–85. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню харчової цінності нового фаршу з водоростевою добавкою для формування раціону військовослужбовців. У статті наведені органолептичні і фізико-хімічні показники нового фаршевого напівфабрикату, зроблена порівняльна оцінка його харчової цінності з існуючими аналогами. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
| dc.title | Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |