Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Перспективи використання ряски у складі продуктів харчування

Show simple item record

dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2018-04-15T20:47:16Z
dc.date.available 2018-04-15T20:47:16Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2545
dc.description Гіренко Н. І. Перспективи використання ряски у складі продуктів харчування / Н. І. Гіренко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : VII Міжнар. наук.-практич. інтернет-конф. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2016. - С. 8. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject тези uk_UA
dc.title Перспективи використання ряски у складі продуктів харчування uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account