Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University
Перспективи використання ряски у складі продуктів харчування
Login
DSpace Home
→
Навчально-науковий інститут технологій і торгівлі
→
Статті
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективи використання ряски у складі продуктів харчування
Гіренко, Н. І.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2545
Date:
2016
Description:
Гіренко Н. І. Перспективи використання ряски у складі продуктів харчування / Н. І. Гіренко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : VII Міжнар. наук.-практич. інтернет-конф. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2016. - С. 8.
Show full item record
Files in this item
Name:
Perspektiv.pdf
Size:
160.3Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register