Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба “севастопольський”

Show simple item record

dc.contributor.author Дейниченко, Г. В.
dc.contributor.author Рябушко, В. І.
dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Єрохін, В. Є.
dc.contributor.author Кірєєва, О. І.
dc.date.accessioned 2018-04-09T19:25:17Z
dc.date.available 2018-04-09T19:25:17Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2532
dc.description Пат. 78505 Україна, МПК А21D 2/00. Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба “севастопольський” / Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко , Д. П. Крамаренко, В. Є. Єрохін, О. І. Кірєєва ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Інститут біології південних морів ім. О. О. Ковалевського НАН України. - № 201209358 ; заяв. 31.07.2012 ; публік. 25.03.2013, Бюл. № 6. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба, що передбачає приготування рідкої закваски за традиційною технологією на основі заварки, її виброджування, замішування тіста з додаванням пшеничного і житнього борошна, солі кухонної харчової, води, виброджування тіста, формування, вистоювання і випікання, який відрізняється тим, що в заварку додають гідролізат з молюсків, тісто замішують без додавання дріжджів пресованих і виброджують протягом 45…60 хвилин, після формування вистоюють 20…30 хвилин, а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: борошно пшеничне - 20,54-36,70 ; борошно житнє обдирне у заквасці на тісто - 6,30-13,74 ; борошно житнє обдирне на тісто - 16,60-20,60 ; сіль харчова кухонна - 0,84-0,88 ; цукор білий - 1,42-2,02 ; гідролізат з молюсків - 0,89-2,55 ; вода - 37,25-39,67. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject патенти uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба “севастопольський” uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account