Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком

Show simple item record

dc.contributor.author Дейниченко, Г. В.
dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Кірєєва, О. І.
dc.date.accessioned 2018-03-20T07:38:10Z
dc.date.available 2018-03-20T07:38:10Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2432
dc.description Пат. 78506 Україна, МПК А22С 11/00. Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком / Г. В.Дейниченко, Д. П. Крамаренко, О. І. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № 201209361 ; заяв. 31.07.2012 ; публік. 25.03.2013, Бюл. № 6. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком включає пропускання сирого котлетного м'яса крізь м'ясорубку з двома решітками, обсмаження котлетного м'яса до готовності., приготування білого соусу на соку, який виділився після обсмаження, змішування обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею, пропускання крізь м'ясорубку з дрібною решіткою, заправення фаршу білим соусом, сіллю кухонною, перцем чорним меленим, дрібно нарізаною зеленню і ретельне перемішування. Як молочно-білковий компонент до обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею додають копрециапітат зі ксолотини. Під час перемішування фаршу як біологічного активну добавку вводять подріблену суху цистозіру. Готовий фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують або заморожують. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" uk_UA
dc.subject патенти uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account