| dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | |
| dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
| dc.contributor.author | Кірєєва, О. І. | |
| dc.date.accessioned | 2018-03-20T07:38:10Z | |
| dc.date.available | 2018-03-20T07:38:10Z | |
| dc.date.issued | 2012 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2432 | |
| dc.description | Пат. 78506 Україна, МПК А22С 11/00. Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком / Г. В.Дейниченко, Д. П. Крамаренко, О. І. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № 201209361 ; заяв. 31.07.2012 ; публік. 25.03.2013, Бюл. № 6. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком включає пропускання сирого котлетного м'яса крізь м'ясорубку з двома решітками, обсмаження котлетного м'яса до готовності., приготування білого соусу на соку, який виділився після обсмаження, змішування обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею, пропускання крізь м'ясорубку з дрібною решіткою, заправення фаршу білим соусом, сіллю кухонною, перцем чорним меленим, дрібно нарізаною зеленню і ретельне перемішування. Як молочно-білковий компонент до обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею додають копрециапітат зі ксолотини. Під час перемішування фаршу як біологічного активну добавку вводять подріблену суху цистозіру. Готовий фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують або заморожують. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | патенти | uk_UA |
| dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
| dc.title | Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |