dc.contributor.author |
Дейниченко, Г. В. |
|
dc.contributor.author |
Крамаренко, Д. П. |
|
dc.contributor.author |
Кірєєва, О. І. |
|
dc.date.accessioned |
2018-03-20T07:38:10Z |
|
dc.date.available |
2018-03-20T07:38:10Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2432 |
|
dc.description |
Пат. 78506 Україна, МПК А22С 11/00. Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком / Г. В.Дейниченко, Д. П. Крамаренко, О. І. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № 201209361 ; заяв. 31.07.2012 ; публік. 25.03.2013, Бюл. № 6. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком включає пропускання сирого котлетного м'яса крізь м'ясорубку з двома решітками, обсмаження котлетного м'яса до готовності., приготування білого соусу на соку, який виділився після обсмаження, змішування обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею, пропускання крізь м'ясорубку з дрібною решіткою, заправення фаршу білим соусом, сіллю кухонною, перцем чорним меленим, дрібно нарізаною зеленню і ретельне перемішування. Як молочно-білковий компонент до обсмаженого котлетного м'яса з пасерованою цибулею додають копрециапітат зі ксолотини. Під час перемішування фаршу як біологічного активну добавку вводять подріблену суху цистозіру. Готовий фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують або заморожують. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
патенти |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.title |
Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |