dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
dc.date.accessioned | 2018-03-13T21:33:44Z | |
dc.date.available | 2018-03-13T21:33:44Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2421 | |
dc.description | Гіренко Н. І. Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської наук.-практич. конф. молодих учених і студентів. – Х.: ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 9. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | тези | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |