Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.date.accessioned 2018-03-13T21:33:44Z
dc.date.available 2018-03-13T21:33:44Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2421
dc.description Гіренко Н. І. Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : Наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської наук.-практич. конф. молодих учених і студентів. – Х.: ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 9. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject тези uk_UA
dc.subject ресторанна справа uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Технологічні аспекти створення полікомпонентних напівфабрикатів з використанням похідних гідробіонтів у закладах ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account