dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
dc.date.accessioned | 2018-01-27T21:26:59Z | |
dc.date.available | 2018-01-27T21:26:59Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2277 | |
dc.description | Крамаренко, Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системи / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практиич. конф. (19 травня 2016 р.). - Х. : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 56 - 57. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | тези | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |