Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системи

Show simple item record

dc.contributor.author Крамаренко, Д. П.
dc.contributor.author Гіренко, Н. І.
dc.date.accessioned 2018-01-27T21:26:59Z
dc.date.available 2018-01-27T21:26:59Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2277
dc.description Крамаренко, Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системи / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практиич. конф. (19 травня 2016 р.). - Х. : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 56 - 57. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject тези uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системи uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account