dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
dc.date.accessioned | 2018-01-27T21:14:23Z | |
dc.date.available | 2018-01-27T21:14:23Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2276 | |
dc.description | Крамаренко, Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» : матеріали міжнар. наук.-техніч. конф. : Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. - С. 56 - 57. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | тези | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |