dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | |
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. І. | |
dc.date.accessioned | 2018-01-27T20:51:47Z | |
dc.date.available | 2018-01-27T20:51:47Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2275 | |
dc.description | Дейниченко Г. В. Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Тези міжнар. наук.-практич. конф. – Х.: ХДУХТ, 2015. – С.68 - 69. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | тези | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |