dc.contributor.author |
Щука, Г. П. |
|
dc.contributor.author |
Безрученков, Ю. В. |
|
dc.contributor.author |
Кашинська, О. Є. |
|
dc.contributor.author |
Мельникова, О. А. |
|
dc.contributor.author |
Шеховцова, С.О. |
|
dc.date.accessioned |
2017-03-22T20:02:08Z |
|
dc.date.available |
2017-03-22T20:02:08Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.other |
378.22 :640.4(07) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1670 |
|
dc.description |
Державна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0 і ресторанна справа”: рекомендації для студентів / Ю. В. Безрученков, О. Є. Кашинська, О. А. Мельникова; за ред. проф. Г. П. Щуки. – Луганськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2015. – 89 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з готельної і ресторанної справи, фахівця з готельної і ресторанної справи. Видання містить програми навчальних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний іспит, перелік теоретичних питань та практичних завдань з прикладами розв’язання, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів IV курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 „Готельна і ресторанна справа”. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
готельна справа |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанна справа |
uk_UA |
dc.subject |
бакалавр |
uk_UA |
dc.title |
Державна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0а і ресторанна справа” |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Кваліфікація: бакалавр з готельної і ресторанної справи, фахівець з готельної і ресторанної справи |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Рекомендації для студентів |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |