Abstract:
Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з готельної і ресторанної справи, фахівця з готельної і ресторанної справи. Видання містить програми навчальних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний іспит, перелік теоретичних питань та практичних завдань з прикладами розв’язання, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів IV курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 „Готельна і ресторанна справа”.
Description:
Державна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0 і ресторанна справа”: рекомендації для студентів / Ю. В. Безрученков, О. Є. Кашинська, О. А. Мельникова; за ред. проф. Г. П. Щуки. – Луганськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2015. – 89 с.