Abstract:
Розглянуто питання теорії і практики визначення й управління
фінансовою стійкістю підприємств, приведено методи розрахунку показників
фінансового стану підприємств.
Подано характеристику підприємства – ТОВ «Міг», яке функціонує на
харчових ринках України, виробляючи широку номенклатуру напоїв і
кондитерських виробів. Проведено аналіз фінансово-економічних показників
діяльності підприємства, який демонструє зниження рівня її прибутковості.
Розроблено концептуальна модель механізму управління станом
фінансової стійкості ТОВ «Міг». Запропонований багатоетапний процес
розробки стратегій капіталовкладень, зростання прибутковості і
маркетингової діяльності. Ухвалення кожного стратегічного рішення
здійснюється за умови, якщо воно не погіршує, а краще – покращує стан
фінансової стійкості підприємства.
Description:
Чоповський І. М. Управління фінансовою стійкістю підприємства : : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 073 «Менеджмент» / І. М. Чоповський ; наук. керівник А. М. Колосов. — Полтава : ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2025. — 84 с.