Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв

Show simple item record

dc.contributor.author Вишемирський, Д.
dc.contributor.author Крамаренко, Д.
dc.contributor.author Гіренко, Н.
dc.date.accessioned 2025-06-18T13:54:29Z
dc.date.available 2025-06-18T13:54:29Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11157
dc.description Крамаренко Д. П. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Д. І. Вишемирський // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи» (20-21 березня 2025 р.). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. С. 234-236. uk_UA
dc.description.abstract Розглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject часникові стрілки uk_UA
dc.subject закуска uk_UA
dc.subject рецептура uk_UA
dc.title Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account