| dc.contributor.author | Вишемирський, Д. | |
| dc.contributor.author | Крамаренко, Д. | |
| dc.contributor.author | Гіренко, Н. | |
| dc.date.accessioned | 2025-06-18T13:54:29Z | |
| dc.date.available | 2025-06-18T13:54:29Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11157 | |
| dc.description | Крамаренко Д. П. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Д. І. Вишемирський // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи» (20-21 березня 2025 р.). — Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. С. 234-236. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Розглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | часникові стрілки | uk_UA |
| dc.subject | закуска | uk_UA |
| dc.subject | рецептура | uk_UA |
| dc.title | Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |