Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Автентичний кулінарний досвід як складова культури та етики індустрії гостинності

Show simple item record

dc.contributor.author Мороз, С. Е.
dc.contributor.author Калашник, О. В.
dc.contributor.author Каролоп, О. О.
dc.date.accessioned 2025-04-01T12:34:54Z
dc.date.available 2025-04-01T12:34:54Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11014
dc.description Мороз С. Е. Автентичний кулінарний досвід як складова культури та етики індустрії гостинності / С. Е. Мороз, О. В. Калашник, О. О. Каролоп // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024.— C. 336-339. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.title Автентичний кулінарний досвід як складова культури та етики індустрії гостинності uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account