dc.contributor.author | Мороз, С. Е. | |
dc.contributor.author | Калашник, О. В. | |
dc.contributor.author | Каролоп, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2025-04-01T12:34:54Z | |
dc.date.available | 2025-04-01T12:34:54Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11014 | |
dc.description | Мороз С. Е. Автентичний кулінарний досвід як складова культури та етики індустрії гостинності / С. Е. Мороз, О. В. Калашник, О. О. Каролоп // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024.— C. 336-339. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Автентичний кулінарний досвід як складова культури та етики індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |