| dc.contributor.author | Бурдун, В. В. | |
| dc.contributor.author | Шама, І. П. | |
| dc.contributor.author | Шевякова, І. П. | |
| dc.date.accessioned | 2025-02-04T14:47:24Z | |
| dc.date.available | 2025-02-04T14:47:24Z | |
| dc.date.issued | 2022 | |
| dc.identifier.other | УДК - 378.091.33-027.22(076.6) | |
| dc.identifier.other | Б91 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10885 | |
| dc.description | Методичні рекомендації щодо організації й проведення педагогічної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання / укл.: В. В. Бурдун, І. П. Шама, І. П. Шевякова ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава. — 2022. — 133 с. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам вищої освіти у проходженні педагогічної практики. Розроблені для студентів 4 курсу і магістратури спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання. Методичні рекомендації визначають основні завдання та зміст педагогічної практики, а також містять зразки звітної документації. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
| dc.title | Методичні рекомендації щодо організації й проведення педагогічної практики | uk_UA |
| dc.title.alternative | для здобувачів вищої освіти спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |