dc.contributor.author |
Бурдун, В. В. |
|
dc.contributor.author |
Шама, І. П. |
|
dc.contributor.author |
Шевякова, І. П. |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-04T14:47:24Z |
|
dc.date.available |
2025-02-04T14:47:24Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.other |
УДК - 378.091.33-027.22(076.6) |
|
dc.identifier.other |
Б91 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10885 |
|
dc.description |
Методичні рекомендації щодо організації й проведення педагогічної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання / укл.: В. В. Бурдун, І. П. Шама, І. П. Шевякова ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава. — 2022. — 133 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам
вищої освіти у проходженні педагогічної практики. Розроблені для
студентів 4 курсу і магістратури спеціальності 015.37 «Професійна
освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської
продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання.
Методичні рекомендації визначають основні завдання та зміст
педагогічної практики, а також містять зразки звітної документації. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо організації й проведення педагогічної практики |
uk_UA |
dc.title.alternative |
для здобувачів вищої освіти спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |