Abstract:
Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам
вищої освіти у проходженні педагогічної практики. Розроблені для
студентів 4 курсу і магістратури спеціальності 015.37 «Професійна
освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської
продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання.
Методичні рекомендації визначають основні завдання та зміст
педагогічної практики, а також містять зразки звітної документації.
Description:
Методичні рекомендації щодо організації й проведення педагогічної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» денної і заочної форм навчання / укл.: В. В. Бурдун, І. П. Шама, І. П. Шевякова ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава. — 2022. — 133 с.