Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Підготовка кваліфікаційної роботи магістра : методичні вказівки до організації та виконання для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої-професійної програми «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Show simple item record

dc.contributor.author Бурдун, В. В.
dc.contributor.author Скібіна, О. В.
dc.date.accessioned 2025-02-04T14:19:54Z
dc.date.available 2025-02-04T14:19:54Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.other 62(075.8)
dc.identifier.other Б91
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10882
dc.description Підготовка кваліфікаційної роботи магістра : методичні вказівки до організації та виконання для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої-професійної програми «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» / укладачі: В. В. Бурдун, О. В. Скібіна ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава : Видво ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2022. — 65 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні вказівки розкривають основні положення, пов’язані з організацією, підготовкою, написанням та захистом кваліфікаційних робіт магістра здобувачами вищої освіти спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньо-професійної програми «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології». Методичні вказівки містять загальні положення, послідовність підготовки кваліфікаційної роботи, вибір теми роботи, вимоги до змісту кваліфікаційної роботи, вимоги до оформлення та захисту кваліфікаційної роботи. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.title Підготовка кваліфікаційної роботи магістра : методичні вказівки до організації та виконання для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої-професійної програми «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account