Abstract:
Методичні вказівки розкривають основні положення, пов’язані з
організацією, підготовкою, написанням та захистом кваліфікаційних
робіт магістра здобувачами вищої освіти спеціальності 015.37
«Професійна освіта» освітньо-професійної програми «Аграрне
виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові
технології».
Методичні вказівки містять загальні положення, послідовність
підготовки кваліфікаційної роботи, вибір теми роботи, вимоги до
змісту кваліфікаційної роботи, вимоги до оформлення та захисту
кваліфікаційної роботи.
Description:
Підготовка кваліфікаційної роботи магістра : методичні вказівки до організації та виконання для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої-професійної програми «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської
продукції та харчові технології» / укладачі: В. В. Бурдун, О. В. Скібіна ;
Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава : Видво ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2022. — 65 с.