dc.contributor.author |
Бурдун, В. В. |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-04T12:48:59Z |
|
dc.date.available |
2025-02-04T12:48:59Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.other |
УДК - 371.133:371.381(076) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10881 |
|
dc.description |
Методичні рекомендації щодо організації й проведення переддипломної практики.
: для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої програми
«Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») / укладачі В. В. Бурдун, О. В. Скібіна ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка»,
2023. — 37 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації призначені для допомоги
здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти 2 курсу
спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої програми
«Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської
продукції та харчові технології» у проходженні переддипломної
практики.
У методичних рекомендаціях розглядаються загальні
питання організації, проведення і підведення підсумків
переддипломної практики. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
uk_UA |
dc.subject |
Методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо організації й проведення переддипломної практики |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |