| dc.contributor.author | Бурдун, В. В. | |
| dc.date.accessioned | 2025-02-04T12:48:59Z | |
| dc.date.available | 2025-02-04T12:48:59Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.other | УДК - 371.133:371.381(076) | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10881 | |
| dc.description | Методичні рекомендації щодо організації й проведення переддипломної практики. : для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої програми «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») / укладачі В. В. Бурдун, О. В. Скібіна ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2023. — 37 с. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти 2 курсу спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої програми «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» у проходженні переддипломної практики. У методичних рекомендаціях розглядаються загальні питання організації, проведення і підведення підсумків переддипломної практики. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
| dc.subject | Методичні рекомендації | uk_UA |
| dc.title | Методичні рекомендації щодо організації й проведення переддипломної практики | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |