Abstract:
Методичні рекомендації призначені для допомоги
здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти 2 курсу
спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої програми
«Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської
продукції та харчові технології» у проходженні переддипломної
практики.
У методичних рекомендаціях розглядаються загальні
питання організації, проведення і підведення підсумків
переддипломної практики.
Description:
Методичні рекомендації щодо організації й проведення переддипломної практики.
: для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 «Професійна освіта» освітньої програми
«Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології») / укладачі В. В. Бурдун, О. В. Скібіна ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». — Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка»,
2023. — 37 с.