Browsing Патенти by Title

Sort by: Order: Results:

  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Швиров, В. В.; Кірєєв, Д. І.; Донченко, В. Ю. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Автоматична детекторна й сигнальна система для медичної крапельниці містить послідовно з'єднані ємність з рідким лікарським препаратом, колбу, контролер витрати і голку. Як детектор витрати рідини використано смартфон із ...
  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Швиров, В. В.; Кірєєв, Д. І.; Донченко, В. Ю. (2016)
    Бездротова система моніторингу поведінки хворих і літніх людей містить відеокамеру, обчислювальний пристрій з пам'яттю. Обчислювальний пристрій і камера є складовою частиною смартфона з встановленим спеціалізованим програмним ...
  • Балицький, О. І.; Гаврилюк, М. Р.; Дев'яткін, Р. М.; Колесніков, В. О.; Федусів, І. Р. (2016)
    Концентрат змащувально-охолоджуючої рідини для механічної обробки металів містить як основу взаємодії соняшникової олії з алканоломіном та соняшникову олію і неіоногенну поверхево-активну речовину неонол АФ-9-6 в присутності ...
  • Кірєєв, І. Ю.; Могильний, Г. А.; Донченко, В. Ю.; Кірєєв, Д. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2017)
    Спосіб виготовлення автомобільного запасного колеса методом намотування включає виготовлення колісного диска, маточини й обода з пружним елементом мембранного типу. Формування робочої поверхні шини здійснюється безперервним ...
  • Балицький, О. О.; Колесніков, В. О.; Гаврилюк, М. Р.; Погорелов, О. О.; Колеснікова, Є. Б. (2016)
    Спосіб визначення форми поверхні частинок після сухого та водневого зношування ха їх півтоновим зображенням для встановлення інтенсивності зношування деталей, що працюють в умовах ковзання та кочення, який відрізняється ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (2012)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих дріжджів і вистоювання опари, замішування ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків, що включає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування у воді в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення зернової маси, ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (2012)
    Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Своєволіна, Г. В.; Кірєєва, О. І. (2013)
    Спосіб виробництва борошняних виробів на молочних продуктах з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування в залежності від сорту зерна і його якості до стану повного набухання зерна, подрібнення ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва пшенично-житнього хліба, що передбачає приготування рідкої закваски за традиційною технологією на основі заварки, її виброджування, замішування тіста з додаванням пшеничного і житнього борошна, солі ...
  • Дейниченко, Г. В.; Рябушко, В. І.; Крамаренко, Д. П.; Єрохін, В. Є.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2013)
    Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок з добавкою гідролізату з молюсків, що включає приготування заварки на основі борошна із житнього ферментованого солоду з додаванням пшеничного і житнього борошна на молочній ...
  • Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.; Дуб, В. В. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під ...
  • Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2012)
    Спосіб одержання фаршу м'ясного з молочним білком включає пропускання сирого котлетного м'яса крізь м'ясорубку з двома решітками, обсмаження котлетного м'яса до готовності., приготування білого соусу на соку, який виділився ...
  • Меняйленко, О. С.; Бідюк, П. І.; Захожай, О. І. (2015-01)
    Спосіб розпізнавання образів, що передбачає визначення сукупності еталонних образів, які характеризують m класів розпізнавання, сприйняття характеристик об'єкта розпізнавання за допомогою технічних засобів реєстрації та ...
  • Меняйленко, О. С.; Бідюк, П. І.; Захожай, О. І. (2015-01)
    Спосіб розпізнавання образів передбачає визначення сукупності m еталонних класіврозпізнавання, сприйняття об'єкта розпізнавання за допомогою пристроїв реєстрації його характеристик, формування сукупності n образів об'єкта ...
  • Сєногонова, Л. І.; Сєногонова, Г. І.; Дрель, В. Ф.; Ємельянова, О. О. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Композиція для збагачення функціональних продуктів спортивного харчування, що містить глюкозу, комплекс вітамінів та мінералів, яка відрізняється тим, що додатково містить сухий екстракт гінкго дволопатевого, таурин, сухий ...
  • Дрель, В. Ф.; Сєногонова, Г. І.; Сєногонова, Л. І.; Ємельянова, О. О. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2016)
    Цукерки спеціального призначення для харчування спортсменів, що містять корпус із концентрату білкового з молочної сироватки, подрібнених волоських сушених горіхів, родзинок, кураги, глазурі кондитерської, стружки ананасової, ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account