Digital Repository of Luhansk Taras Shevchenko National University

Browsing Навчально-методичні видання by Issue Date

Browsing Навчально-методичні видання by Issue Date

Sort by: Order: Results:

  • Козуб, Ю. Г.; Беседа, О. О.; Маслійов, С. В. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2012)
    Методичні рекомендації до виконання дипломних проектів для студентів спеціальності 7.010104 «Професійна освіта» за профіль підготовки „Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства. Викладаються мета ...
  • Беседа, О. О.; Маслійов, С. В. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2014)
    У навчальному посібнику викладено лекційний матеріал першої частини курсу, наведено методику регулювання ґрунтообробних, посівних та садильних машин і розглянуто основні розрахунки робочих органів, що можуть бути включені ...
  • Беседа, О. О, (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2014)
    Викладаються цілі та задачі курсового проекту, порядок та організація, основні вимоги, приведені рекомендації щодо його структури, змісту, оформленню, рецензуванню та захисту.
  • Щука, Г. П.; Безрученков, Ю. В.; Кашинська, О. Є.; Мельникова, О. А.; Шеховцова, С.О. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2015)
    Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з готельної і ресторанної справи, фахівця з готельної і ресторанної справи. Видання містить програми ...
  • Щука, Г. П.; Кашинська, О. Є.; Мельникова, О. А.; Шеховцова, С.О. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2015)
    Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з туризму, фахівця з туристичного обслуговування. Видання містить програми навчальних дисциплін, які ...
  • Гуцол, А. (2015)
    У посібнику розкрито теоретичні основи інновацій в туризмі, висвітлено запровадження інноваційного туристичного продукту й використання інноваційних технологій в його формуванні та обслуговуванні туристів. Посібник адресовано ...
  • Маслійов, С. В. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2015)
    Викладаються мета та завдання технологічної практики, місце проведення та організація, основні вимоги. Приведені рекомендації щодо її програми, структури та змісту. Наведено послідовність оформлення звіту та його захисту. ...
  • Маслійов, С. В.; Беседа, О. О.; Циганкова, Н. А.; Маслійов, Є. С. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2017)
    У методичних рекомендаціях наведені основні напрямки зниження витрат при механізації технологічних процесів вирощування сільськогосподарських культур. При цьому розглядаються такі аспекти як: проектування, підвищення якості ...
  • Кашинська, О. Є. (ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", 2018)
    Матеріал, який представлено у посібнику, охоплює основні теми та розділи дисципліни „Організація готельного господарства", структура посібника продиктована логікою викладання курсу. Весь матеріал представлено у зручних для ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account