Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9897
Title: Кваліфікаційна робота бакалавра
Other Titles: Методичні рекомендації до структури та оформлення випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 021 Аудіовізуальне мистецтво та виробництво
Authors: Сайбеков, М. Г.
Мішин, А. В.
Калашник, О. П.
Issue Date: 2023
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У методичних рекомендаціях наведені загальні положення щодо підготовки бакалаврів, вимоги до кваліфікаційних робіт на здобуття кваліфікації бакалавра,правила оформлення та порядок захисту. Дані методичні рекомендації базуються на стандарті вищої освіти за спеціальністю 021 Аудіовізуальне мистецтво та виробництво та враховують специфіку підготовки фахівців на кафедрі аудіовізуального мистецтва навчальнонаукового інституту мистецтв Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».
Description: Кваліфікаційна робота бакалавра: методичні рекомендації до структури та оформлення випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 021 Аудіовізуальне мистецтво та виробництво / [уклад. М. Г. Сайбеков та ін.]; Міністерство освіти і науки України, ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Полтава, 2024. 45 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9897
Appears in Collections:Навчально-методичні видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.