Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9795
Title: Збірник текстів для читання та перекладу новин для здобувачів освіти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійної програми «Мова і література (японська, англійська)»
Authors: Малахова, Ю. В.
Issue Date: 2023
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Збірка текстів для читання та перекладу новин для здобувачів освіти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня складається з передмови, текстів та лексичного матеріалу за тематикою, передбаченою навчальним планом, та списку використаної літератури. У збірці запропоновано новини японською мовою, що передбачають опрацювання текстів як аудиторно, так і самостійно. Збірку рекомендовано для здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Філологія. Мова та література (японська, англійська)».
Description: Малахова Ю. В. Збірка текстів для читання та перекладу новин для здобувачів освіти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальності Філологія освітньо-професійної програми «Мова і література (японська, англійська)» – 1-е видання / Ю. В. Малахов // Держ. закл. «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». – Полтава : Вид-то ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2023. – 47 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9795
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чиатння новин Малахова Ю..pdf672.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.