Навчально-методичні видання Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Збірка для читання з японської мови для здобувачів освіти старших курсів (3-4 року навчання) першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійної програми «Мова і література (японська, англійська)»Малахова, Ю. В.; Борзова, О. Д.
2023Збірник текстів для читання та перекладу новин для здобувачів освіти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійної програми «Мова і література (японська, англійська)»Малахова, Ю. В.
2023Збірка текстів для читання та перекладу з китайської мови для здобувачів освіти 3-4 курсів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійних програм «Філологія. Мова та література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)»Бєлік, М. О.
2023Збірка текстів для читання та перекладу з китайської мови для здобувачів освіти 3-4 курсів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійних програм «Філологія. Мова та література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)»Бєлік, М. О.
2023Тематичний збірник для читання та перекладу на початковому рівні для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійної програми «Філологія. Мова і література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)»Перепадя, Д. О.; Смаркіна, А. О.
2021Історія зарубіжної літератури XVII – XIX століть: (посібник для самостійної та індивідуальної роботи для студентів філологічних факультетів)Шпетна, С. А.; Кіріченко, О. М.
2021Робочий зошит із освітнього компоненту «Синтаксис сучасної російської мови» (для індивідуальної та самостійної роботи іноземних здобувачів вищої освіти 4 курсу)Кіріченко, О. М.; Шпетна, С. А.
2021Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з китайської та японської мов і практики перекладу для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійних програм «Філологія. Мова і література (китайська, англійська)» та «Філологія. Мова і література (японська, англійська)»Перепадя, Д. О.; Козуб, О. О.
2021Художні та фольклорні твори Китаю в царині українських перекладівКорінська, О. О.; Федічева, Н. В.
2005Der Fall Schlachter : Методичні рекомендації з німецької мови для домашнього читання студентів 1-го курсу спеціальності „Мова та література (німецька)“Будурацька, В. Р.; Будурацька, С. А.; Подлегаєва, О. Г.
2005Збірник текстів до теми “Reliability of Building Structures” з дисципліни “Англійська мова”-
2017Конспект лекцій із навчальної дисципліни «Методика викладання іноземної мови»Демченко, Н. О.
2018Методичні вказівки до виконання модульних контрольних робіт з дисципліни «Лексикологія англійської мови» (для студентів ІІ курсу спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (російська, англійська) денної форми навчання-
2018Методичні рекомендації для практичного вивчення курсу «Вступ до мовознавства» для студентів закладів вищої освітиВєрємєєва, М. В.
2017Praktikum zur theoretischen Phonetik des DeutschenKireienko, K. V.; Кіреєнко, К. В.
2017Магістерська робота з перекладознавства: від теорії до практикиМоісеєнко, О. Ю.; Перова, С. В.
2017Державний іспит за спеціальністю „Англійська мова та методика її викладання"-
2016English for Hotel and Catering IndustryПевна, С. Є.
2011English for TourismKireienko, K. V.; Кіреєнко, К. В.
2009English for TourismКіреєнко, К. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21