Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9794
Title: Збірка текстів для читання та перекладу з китайської мови для здобувачів освіти 3-4 курсів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійних програм «Філологія. Мова та література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)»
Authors: Бєлік, М. О.
Issue Date: 2023
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Збірка текстів для читання та перекладу призначена для використання на заняттях з китайської мови на 3-4 році навчання і спрямована на розвиток вмінь та навичок читання в голос, розуміння ієрогліфічного тексту, використання набутих знань для перекладу текстів українською мовою та їх стилістичного і перекладацького аналізу. Збірник рекомендовано для здобувачів вищої освіти факультету іноземних мов освітньо-професійних програм «Філологія. Мова і література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)».
Description: Бєлік М. О. Збірка текстів для читання та перекладу з китайської мови для здобувачів вищої освіти 3-4 курсів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійних програм «Філологія. Мова і література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)» – 1-е видання / М. О. Бєлік // Держ. закл. «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2023. – 57 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9794
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тексти_для_читання,_3_4_курси_Бєлік_М_.pdf727.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.