Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/9792
Title: Тематичний збірник для читання та перекладу на початковому рівні для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійної програми «Філологія. Мова і література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)»
Authors: Перепадя, Д. О.
Смаркіна, А. О.
Keywords: філологія
мова і література
тематичний збірник
Issue Date: 2023
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Тематичний збірник для читання та перекладу на початковому рівні складаються з передмови, текстів та лексичного матеріалу за тематикою, передбаченою навчальним планом, та списку використаної літератури. У збірці запропоновано тексти китайською мовою, що передбачають опрацювання як аудиторно, так і самостійно. Збірку рекомендовано для здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Філологія. Мова і література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)».
Description: Д. О. Перепадя, А. О. Смаркіна Тематичний збірник для читання та перекладу на початковому рівні для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія освітньо-професійної програми «Філологія. Мова і література (китайська, англійська)», «Філологія. Переклад (англійська, китайська)» – 1-е видання / Д. О. Перепадня, А. О. Самаркіна // Держ. закл. «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». – Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2023, – 40 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/9792
Appears in Collections:Навчально-методичні видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.